top of page

HET MAKEN VAN EEN HUIS

Ontwerpen van bijzondere woningen

DIALOOG & VISIE

Onze toewijding aan het ontwerpen van tijdloze en suggestieve woonplekken is een hoeksteen van onze praktijk gebleven.

Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuw huis of een renovatie, elk project wordt geleid door ons diepgaande begrip van historische precedenten, ons intuïtieve gevoel voor de werking van het moderne leven en - het allerbelangrijkste - onze nauwe samenwerking met onze klanten.

  

Vanaf het begin stellen we ons een project in zijn geheel voor en bouwen we ons team op maat om te reageren op de behoeften van onze klanten en die onze toewijding delen om het hoogste kwaliteitsniveau te leveren in ontwerp en uitvoering. We werken samen met onze eigen interieurontwerpers, landschapsarchitecten, ambachtslieden en bouwers.

STIJL & CONTEXT

SCO_221010_REDB_Heesch-VH-8_BL_LR_08.jpg
C.png

Hoewel we vaak worden gezocht op basis van onze ervaring en de kwaliteit van ons werk, zijn relaties cruciaal voor het succesvolle ontwerp van een huis: onze toewijding aan onze klanten en ons bewezen vermogen om leefbaarheid en inhoud voor hen in evenwicht te brengen, hebben inspireerde velen om ons voor meerdere projecten in te schakelen. Daarnaast hebben we samengewerkt met de zonen en dochters van enkele van onze langst bestaande klanten, wat bevestigt dat de waarde van een kwalitatief ontworpen huis generaties lang kan meegaan.

  

Forward design betekent niet breken met het verleden; het betekent het op een frisse manier voortzetten van gevestigde tradities. We duiken in geschiedenis en cultuur om voor elk project de gepaste uitdrukking te vinden. Onze gevoeligheid voor de natuurlijke en gebouwde omgeving, samen met onze diepgaande kennis van historisch precedent, ligt ten grondslag aan onze enthousiaste omhelzing en beheersing van verschillende architecturale stijlen.

  

Waar we ook werken, context staat voorop: een huis moet op zijn plaats zijn, in plaats van simpelweg op zijn plaats. Elke plek heeft zijn eigen karakter, wat wij zien als een stimulans voor de creatieve vindingrijkheid; elk project biedt een nieuwe kans om aloude traditionele principes toe te passen op een nieuwe situatie, met een andere vorm en karakter.

TRADITIE & INNOVATIE

SCO_221123_REDB_Heesch_vH_Binnen_HR-16.jpg

We vullen het traditionele handtekenen en modelleren aan met de nieuwste technologieën op het gebied van visualisatie en presentatie. Tijdens het ontwerpen hebben zowel wij als onze klanten toegang tot de nieuwste innovaties op het gebied van producten en engineering. Gecombineerd met de creatieve synergie van onze toegewijde partners en hun teams, helpen deze middelen om werk te garanderen dat anticipeert op en tegemoet komt aan de toekomst zoals het verwijst naar het verleden.

Architectuur is een vitale, levende traditie, bedoeld om te ervaren. Voor ons is geen ervaring belangrijker dan die welke onze klanten elke dag hebben beleefd in de huizen die we ontwerpen.

bottom of page
UA-190891857-2