top of page

meer over ons.

Ontwerp samen met ons uw toekomst

Ons architectenbureau richt zich op het combineren van esthetiek, innovatie en de technische uitwerking, van ontwerp naar constructie.  We werken nauw samen met onze klanten om projecten te realiseren die bij de behoeften van onze opdrachtgevers aansluiten. Een ruimte creëren waar de opdrachtgevers trots op kunnen zijn, dit op een zo duurzaam mogelijke manier, in balans met de omgeving.

Het bureau kenmerkt zich door de kennis en ervaring met zowel architectuur als stedenbouw. Beide disciplines kennen hun eigen projecten, maar tegelijkertijd draagt  deze combinatie bij aan een optimale verbinding van een bouwproject met de omgeving.

Ons werk omvat woning- en utiliteitsbouw zoals renovatie, nieuwbouw en projectmatig bouwen.

Wij bieden het complete pakket bouwkundige diensten aan.

team

het team. 

The team

Geleid door onze passie om vorm te geven, geloof in het samenwerkingsproces en aanhoudende nieuwsgierigheid, streeft Rose en de Bie naar projecten die ons in staat stellen om een antwoord te bieden op hoe mensen omgaan met gebouwen en de natuurlijke omgeving.

Ons team stelt hoge eisen aan zichzelf met als doel ruimtes te creëren waar alle gebruikers van kunnen genieten.

 

 

Rose en de Bie is actief in heel Nederland met het hoofdkantoor in Heeswijk-Dinther en een vestiging in Oeffelt.
 

de partners.

partners
Screenshot 2023-03-17 at 16.38.44.png
Esther de Bie

"Het is mijn passie om met passende én verrassende ontwerpen te komen op basis van de wensen van onze klanten en hen vervolgens te ontzorgen, van A tot Z.”

Met haar energie en inlevingsvermogen, realiseert Esther de dromen van haar opdrachtgevers. Ze brengt architectuur en stedenbouw met elkaar in synergie,

waardoor een optimale woon- en leefomgeving ontstaat.

IMG_8206.jpeg
Marco Rose

“Complexe vraagstukken doen mijn hart sneller kloppen.  Ik geloof erin dat iedere puzzel kan worden opgelost naar tevredenheid van onze opdrachtgevers.”

Marco heeft, evenals Esther, ruime kennis op het gebied van zowel architectuur als stedenbouw. Met zijn brede ervaring en gerichte aanpak is hij een betrouwbare gesprekspartner voor alle betrokken partijen tijdens het gehele proces.

bottom of page
UA-190891857-2